Benedictijns Spel

voor jou

Heb je behoefte aan een vertrouwelijk gesprek en wil je graag onverdeelde aandacht voor jouw persoonlijke vragen rond bijvoorbeeld je werk, relaties en je eigen levensmissie? Maak dan een afspraak  en reserveer een (telefonisch) consult voor 30 of 60 min.

Benedictijns Spel

 voor groepen

 

Schuif aan met een groep om belangrijke kwesties te bespreken en de verbondenheid in de organisatie te vergroten.​ Het Benedictijns Spel geeft waardevolle inzichten en laat zien hoe je deze in de praktijk kan brengen. Graag nodig ik je uit om het spel te spelen op de werkplek, in de klas of je team.

Het trainingsprogramma kan ook op een kloosterlocatie  laten plaats-vinden. Eventuele locaties: de Oud- Katholieke kerk te Arnhem en Abdij Koningsoord in Oosterbeek. Of een locatie bij u in de buurt.

Geheugensteentje 

De deelnemer wordt uitgenodigd om een persoonlijk inzicht, opgedaan tijdens de spelsessie uit te drukken in een kleitablet.  

De gebakken geglazuurde kleitabletten worden in een vervolgbijeenkomst (één dagdeel) nabesproken. Dit is mogelijk bij een dagbijeenkomst, workshop of meerdaagse retraite.

 

Andere verwerkingsopdrachten zijn ook mogelijk.

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon

 

 

BenedictijnsSpel Coaching | Kristine Ram| Arnhem Gelderland Nederland I E-mail: kristineram@hotmail.com  K.K. 61468495

Je ontvangt mijn artikelen met tips en aanbiedingen als je je aanmeldt voor mijn nieuwsbrief.

Het Benedictijns Spel is auteursrechtelijk beschermd. Niets uit deze weergave mag worden gekopieerd

of gedeeld zonder uitdrukkelijke toestemming van de eigenaar. Images not to be reproduced without permission; copyright Benedictijns Spel Coaching.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now